|
|
|
|
Dabar yra Ket Rgs 09, 2010 7:00 pm |
|
|
|
DUK
|
|
Alesi » Tre Kov 10, 2010 7:59 am
Asmeniškai aš netiriu laiko tokiam aiškinimuisi. Gyvenime yra žymiai daugiau įdomių dalykų, negu aiškintis dėl kažkokio menkaverčio komentaro, kuris vėliau palaikomas. Ačiū už Jūsų nuomones. PS>>> Diskusijose irgi yra komentavimo perspėjimo mygtukas ir vartotojo blokavimo galimybė. Gero lenktynių savaitgalio!
-
Alesi
-
F.M. » Tre Kov 17, 2010 9:18 pm
-
F.M.
-
la_Form » Šeš Kov 27, 2010 1:22 pm
Alesi rašė:Paskutiniu metu vis isgirstu, kad neleidziu reiksti nuomones. O tai ka tu darai paskutinius trys-keturis pasisakymus sioje temoje? Nereiski savo nuomones? As pilnai leidziu reiksti savo nuomone. Kitas klausimas - reitingavimo pasiekmes. Man svarbu, kad susiburtu protingi, atsakingi, domintis Formule 1 VIP'ai. VIP reiksme ne tik reitingavimas, tai statusas tinklapyje zinancio, protingai komentuojancio, idomiai isreiskiancio nuomone, smaiksciai pasijuokancio, pakritikuojancio. Todel mano pareiga priziureti tvarka. As esu dekingas uz tavo issakytas mintys, kritika, nepasitenkinima, nora issiaiskinti, bet suprask ir mane. Jau 6-us metus rupinuosi komentaru sveikumu ir analizuoju rezultatus. Matau mano sprendimo pliusus ir minusus. Nesiruosiu paleisti vadelias ir leisti rasineti bet ka. Nesikarsciok! 
Man patiko si vieta:"Man svarbu, kad susiburtu protingi, atsakingi, domintis Formule 1 VIP'ai. VIP reiksme ne tik reitingavimas, tai statusas tinklapyje zinancio, protingai komentuojancio, idomiai isreiskiancio nuomone, smaiksciai pasijuokancio, pakritikuojancio." Iskilo toks klausimas. Jei zmogus netenka VIP statuso, tai jis tapo maziau zinantis, maziau protingas, prarades humoro jausma, nesugebantys pakritikuot?
-
la_Form
-
Alesi » Sek Kov 28, 2010 6:21 am
O gal jis buvo apsimetėlis.... 
-
Alesi
-
Remsas » Sek Kov 28, 2010 9:41 am
-
Remsas
-
la_Form » Sek Kov 28, 2010 9:56 am
Tikrai ne. Jei turejai VIP ir dabar jo nebeturi, tai tu pagal Alesi esi arba nemiegojes arba nevalges  Alesi>>> Taip taip, atejo dienele ir zmogelis nusprende durneliu apsimest 
-
la_Form
-
Alesi » Sek Kov 28, 2010 10:35 am
La Form>>> man vis tiek atrodo, kad tu paskutinemis dienomis negaluoji... Kartais reikia isijungti humoro jausma, bet atrodo tu jo visai neturi. Remsas>>> ne as vienas delioju pliusus-minusus.
-
Alesi
-
la_Form » Sek Kov 28, 2010 11:09 am
Alesi rašė:La Form>>> man vis tiek atrodo, kad tu paskutinemis dienomis negaluoji... Kartais reikia isijungti humoro jausma, bet atrodo tu jo visai neturi. Remsas>>> ne as vienas delioju pliusus-minusus.
Gi jau sakiau, jauciuosi puikiai. Turiu as ta humoro jausma, tik tau jis netinka. Tu kazkodel pastaruoju metu man nori pripaisyt bloga nuotaika. Kodel? Susilazinai su kuo nors? 
-
la_Form
-
F.M. » Sek Kov 28, 2010 1:25 pm
Donis>>>>Jis sake kad negalima įžeidinėt be pagrindo kurio tu neparodai. O buttoną pagyrė ir argumentavo kodėl tai padarė. O tau svarbu tik parašinėt ir tiesiogiai reikalaut minuso iš mūsų. Pasakai ko negalima daryt tai tu specialiai tai ir padarai. O kai gauni (dar negavai (as neduosiu)) paskui gaunasi kiti išvedžiojimai apie vip samokslą.
-
F.M.
-
Slatkus » Ant Kov 30, 2010 4:41 pm
Kolegos, nebūkit jūs durnesni už kitus. Nekreipkit dėmesio į šitą reitingavimą. Juk patys matote, kad tai nerimta. Pradžioj buvau pažadėjęs sau, kad nekomentuosiu ir nereitinguosiu, bet nusprendžiau, kad turiu teisę išsakyti tiek savo nuomonę, tiek vadovaujantis ja reitinguoti kitus (kol turiu tokią galimybę). Esu pats gavęs keletą minusų už tai, kad žmonėms uždėjau pliusą už mano nuomone įdomų, o kartais ir drąsų komentarą. Rašau "drąsų", nes ne vienas aš pastebėjau, kad šiame puslapyje būsi nemylimas jei komentuosi/reitinguosi kitaip nei visi. Būtent dėl šios priežasties ir sakau, kad komentavimas ir reitingavimas šiame puslapyje pradeda skambėti vaikiškai. Tai nėra komentavimas ar reitingavimas. Tai yra daugelio žmonių vieningos nuomonės palaikymas ir tik tokios nuomonės gerbimas bei priėmimas. Visa kita yra paverčiama kaip kenksminga šiam puslapiui, suglamžoma ir išmetama. Netikit? Pabandykit patys ir įsitikinsit.  Viso to pavyzdys yra komentarai apie sekmadienio lenktynes. Pažiūrėkit kiek minusų. Ir kas juos gavo? O gi tie, kurie drąsiau išsakė savo nuomonę. Kas man įrodys, kad Massa nusipelnė podiumo? Ką jis padarė, kad tai iškovotų? Praleidinėjo visus į priekį. Tai čia kova? Pasisekė kaip tai aklai vištelei ir tiek. Ir nepagalvokit, kad aš nuvertinu Massą. Esu užkietėjęs Ferrari fanas, man jis patinka ir tikiu, kad jis bus tarp tų, kurie šiais metais kovos dėl čempiono vardo. Bet šios lenktynės buvo ne jo. Alonzo iš galo atsikapstė ir užstrigo už Massos. Tebūnie Massa nesugebėjo tinkamai susireguliuoti bolido, bet čia irgi ne kas kitas kaltas, bet jis pats. Tai kur jūs čia matot tą nusipelnymą? Aš matau tik didelę sėkmę. O sėkmė ir nuopelnai yra du skirtingi dalykai. Taip, kad, mieli kolegos, yra du keliai. Pirmas - jei vertinat savo reitingą labiau, nei galimybę išsakyti savo galbūt kitokią nuomonę, tuomet komentuokit taip, kaip visi komentuoja. Ir antras - jei jums savos nuomonės išsakymas yra svarbiau nei bereikšmis reitingas, tuomet nekreipkite dėmesio į minusus. Tik antras kelias trumpesnis. Nors ne visiems. Pasisekė tiems, kurie turi dinaminį IP. 
-
Slatkus
-
Grįžti į "Formule1LT" skyrelis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|